با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و وم تنوع بخشیدن به منابع مواد غذایی، موجب شده است انسان ها برای تهیه مواد غذایی از طریق امکانات ممکن و با حداقل ترین هزینه ها تلاش نمایند نیاز اولیه غذایی خود را تامین کنند. امروزه قارچ ها نه به لحاظ طعم و مزه غذائی، بلکه به عنوان یک منبع غذائی پروتئین دار که می تواند جیره غذائی انسان ها در کشورهای کمتر توسعه یافته که در آنها گوشت کمیاب و یا گرانقیمت است غنی سازد. بنابراین مورد توجه عموم افراد جامعه قرار گرفته است. میزان کلسترول قارچ پایین است و دارای ویتامین های B کمپلکس، B12 ،B6، D،K ،E و مواد معدنی کلسیم و فسفر، اهن و منبع مهم منیزیوم، مس، کرم و اسید فولیک است. پروتئین قارچ ها سهل الهضم بوده و بدون چربی می باشد و برای افراد کم تحرک و مسن غذای مفیدی است. تغذیه با قارچ سبب رشد سریع استخوان ها می شود که در رژیم غذایی کودکان فوق العاده سودمند است و نیز در ترمیم استخوان ها نقش به سزایی دارد.

 

نکاتی درباره راه اندازی کار و کسب

راه اندازی پرورش قارچ

آشنایی با پرورش قارچ

ها ,قارچ ,غذایی ,مواد ,توجه ,انسان ,که در ,انسان ها ,است و ,استخوان ها ,قارچ ها

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اموزش های کامپیوتر وبلاگ حقوقی وحید آقائیان رامین حکیم - برنامه نویس مســــــــــیر وبلاگ امید دانلود جدیدترین ترانه های روز ایران از خوانندگان معروف دانلود رایگان کتاب اندیشه اسلامی ۲ غفارزاده و عزیزی دکوراسیون آشپزخانه مدرن خودتان را طراحی کنید تینا دوره آموزش طراحی حفاظت کاتدیک خطوط لوله آب گاز مخازن دانلود جزوه